onsdag 18. april 2012

Ukas Frekkis...

Kan ikke annet enn le.... Bak i butikken lå disse gamle sålene ved siden av at lass nye såler til kr 10.- pr pk ;) Vel, hadde vedkommende spurt om å få en pakke hadde det sikkert latt seg ordne.Vel, de gamle sålene havna på restavfall da og javisst er det igjen flere såler, kr 10.- pr pk!
Mange kunder og spesielt de unge har den siste tiden gjort oss oppmerksom på at platecoverne og cdène er tomme for plater... De syns dette er dumt og at jeg burde rydde opp i samlinga.....
Men det er jo ikke så enkelt da sjø, for mange ser ut til å benytte seg av å legge tre og fire plater i ett og samme cover skjønner dere !

Dette har igjen ført til at Containergirl nå sjekker alt av plate og cd cover som havner på disken og samlinger blir nøye sjekket før de blir lagt ut noe som igjen førte til at denne kuriositeten ble oppdaget her om dagen ! Plater med marsj musikk er ikke de jeg selger mest av men denne gikk fort og er altså solgt.


Vel, noe godt kommer det da utav at noen ødelegger for vanlige folk som godt kan kjøpe seg en stk cd plate for kr 10.- eller en lp-plate av Magnus Uggla til kr 20.-


...


Onsdag og langåpent folkens!