søndag 15. april 2012

Stappfull... og blogg treff ;D

Endelig her kommer innlegg fra helgas bloggtreff men først litt fra fredagen...

Dere skjønner; det er jo ikke bare bloggere som er og handler hos oss. Mest vanlige folk egentlig, uten blogg og uten interesse for pc men noen mere lidenskapelig interessert i interiør enn andre...

Vel, på fredagen fikk jeg besøk av fire trivelige damer sør for Trondheim ;) De hadde planlagt turen godt, tatt med sjokokake, muffins, brus og kaffe-kjempetrivelig !

Jenta til venstre på bildet var med på brukt-opplæring faktisk og hun var en klok og fornuftig ung jente ! Som dere ser på bildet av den STAPPFULLE bilen over så ble det med damene endel varer hjem og jeg grudde litt for bloggtreffet dagen etter da at så masse utrolig fine varer dro så fort, men nede hos oss er det jo varelevering nesten døgnet rundt og jeg fikk inn et lass med varer en halvtime før jeg stengte. Phu


-Og så til lørdagen og bloggtreffet. Vi var vel ca 12-13 damer som møtte opp og tok en spasertur i Stjørdal sentrum etter en kaffe inne hos "Hos Oss" og der var det masse Containergirl kjente igjen av innredningen!! Skikkelig deilig var det å sitte i den nyåpnete delen av lokalet, ikke fullt så bråkete som litt lengre frem.




Så gikk turen ned til Line på Smia.

Line selger både nytt og gammelt og har et helt loft fullt av retro...


Hylla med varer fra Rice selges altså nå på Smia hos Line!

Deretter dro vi rett over gata til Sareptas, Anitas sjarmerende bruktbutikk og masse hyl og hviiin kunne høres der inne over alle deilighetene ;)



Sareptas ligger jo ikke så langt unna jernbanen så vi gikk dit og kjørte så bil bort til Ertsgaard og Irinas nye, lille sjarmerende perle av en butikk ;)

Selv om Irina var travel denne dagen og egentlig stengt stilte hun opp for oss bloggere en liten time. Tusen takk! Til slutt dro vi til sentrum og Amore for en matbit, det spisestedet anbefales på det varmeste fra meg. Nydelig mat og rause porsjoner og det liker vi jo ;D

Vel, takk for en trivelig dag alle som var med og gjorde dette treffet til en trivelig om enn litt hektisk lørdag og tusen takk til alle dere andre som ikke er bloggere men som titter innom både her og i butikkene våre!

........

Fint vær og det betyr nye hektiske dager på gjenbrukstorgene rundt om i norges land uka som kommer !