onsdag 17. august 2011

Lyckliga gatan... ?

Titt tei der ute og takk for at du besøker vår blogg! I sommer har det jaggu meg vært et kjør og utrolig mange har besøkt bruktbutikkene våres ;) Artig !
At varene får bein å gå på er sikkert, mange bemerker hvor fort vi "skifter" i butikken og det betyr at ting går ut!!! pst, nye inn !!!
Og ja, unike ting er lett å selge bare så synd det er stort sett bare ett av hvert vareslag....


Så det gjelder egentlig å slå til når du først ser noe du liker...

Som dere skjønner så er det en av grunnene til at vi ikke kan legge av varer; førstemann som betaler og tar med varen ut er rette eier!


Og så er det så gøy at folk blir fornøyde og føler de har gjort et skikkelig go`kjøp ;)

Og i sommer tror jeg faktisk mange har gjort seg noen kupp.

Flere og flere er og oppmerksomme på at vi har butikk i forbindelse med gjenbrukstorget noe som gjør at flere kommer og gjør torgbetjentene oppmerksomme på varelasset sitt !
Tusen, tusen takk til dere!

Noen rister på hodet når vi sier "-det bordet skal vi selge i butikken våres " og tror ikke sine egne ører for bordet er jo både avskallet og har en bordplate som sitter løst men hva gjør vel det når du kan fixe litt sjøl...?

Vel, i sommer har virkelig butikken bugnet og det gjør den egentlig enda selv om varene på bildene her for det meste er bært ut i en bil og kjørt hjem til en eller annen fornøyd kunde !
(Altså, varene her er solgt.)


Har endel forespørsler om å ringe når vi får inn den og den varen, men dette har vi desverre ikke muligheter til desverre heller ikke sende varer i posten selv om dere betaler det femdoble av våre priser .


Vel, det var et lite bilderas og noen tanker rundt dette om butikkdriften våres .

Endel av overskuddet vårt går til et miljøfond og dette kan du lese mere om på Ir sine sider.




Vel, onsdag og laaangdag og det vil si åpent til kl 18.00 både her på Stjørdal og på butikken våres på Mule utenfor Levanger.

PS; Masse kofferter er kommet ihus, ser ut til at de fleste er ferdige med ferien sin.......