fredag 29. april 2011

Hmmm

Hektiske dager både der folk kaster og her vi selger det som kastes ;)

Og du så masse trivelige folk innom den lille røde butikken våres da !!! Her selges det meste for tiden men det blir noe uorden i hyller, skuffer og skap...
Men varene som er poppis de flyr da unna!

Ting vi ikke ante eksisterte kommer inn for tiden, vakre små ting....Gjemt oppe på et loft i årtier men nå kommer de til sin rett i et eller annet hjem ;)

Artig når noen gjør seg små kupp og sender oss mail etterpå om hvor glade de er for å funnet både det ene og andre her nede!

Ikke alle finner seg noe da og endel bare rister på hodet av dette "skrapet" vårt som for noen faktisk er små skatter....

Utrolig mange driver og rydder for tiden og vi var jo forberedt på det da.


Kraniet som vi lebge har lurt på hva er er nok fra en hest, takk til deg som sendte emg link til den ;) Du og du så masse hjelpsomme folk der ute! Artig

Vel, varer for uterommet og innerommene det er sikkert ;)

Om varene du kikker på i innlegget her nå er i butikken når du kommer er heller tvilsomt men et eller annet er det jo da. For ja; her går det unna!

Mange av dere skulle gjerne ha sendt varer dere ser også men det gjør vi ikke (sorry repiteringa her...) Førstemann til mølla!

Da ønsker vi fra alle her fra Stjørdal gjenbrukstorg en riktig flott helg !!!

Kanskje sees vi og..?

Bruktbogjengen skal nemlig til vikingskipet på Hamar og messa der nede denne helga!

En må jo prøve holde seg oppdatert på både den ene og andre måten, ikke dumt det uansett hva du driver med ;) God helg alle !